Danas je:   25.09.2018

Linkovi

Institut Mihajlo Pupin
Institut Mihajlo Pupin je vodeća naučno-istraživačka institucija u Srbiji u oblasti Informacionih i komunikacionih tehnologija.

IMP Automatika
IMP Automatika je vodeće preduzeće Instituta Mihailo Pupin, i vlasnik VIEW4 aplikacije.

Reference
Dugačka lista referenci i korisnika usluga Instituta Mihajlo Pupin je najbolji dokaz njegovih profesionalnih i tehnoloskih dostignuća najvišeg ranga.

Sistemi ATLAS
Drugi srodni IMP program: Sistemi ATLAS (ATLAS-MAX i pikoATLAS) obezbedjuje potrebnu RTU i PLC infrastrukturu za realizaciju upravljačkih VIEW sistema

Vi ste ovde:     Pregled Opis VIEW4
Opis VIEW4

 VIEW4 predstavlja savremeni sistem za nadzor, upravljanje i prikupljanje podataka, u stručnoj terminologiji poznati kao SCADA sistemi (od engleske kratice za "Supervisory Control and Data Aquisition").  U najkraćim crtama to znaci sledeće: 

  • VIEW4 pripada poslednjoj i najsavremenijoj generaciji sistema VIEW SCADA, koji su razvijeni u Institutu "Mihajlo Pupin" i uspešno primenjivani već više od tri decenije u upravljanju različitim procesima. 
  • VIEW4 predstavlja fleksibilni programski paket (softver) koji integriše pogodnosti novih tehnologija trećeg milenijuma u sisteme za automatsko upravljanje procesima.
  • VIEW4 je projektovan za nadzor i upravljanje u distribuiranim i lokalnim procesima.
  • VIEW4 je optimiziran za velike i geografski razudjene sisteme.
  • VIEW4 je instalisan i proveren u elektro-energetskim sistemima, kao i sistemima za snabdevanje vodom i gasom.
  • VIEW4 obezbedjuje pouzdanu i sigurnu komunikaciju sa RTU opremom u prikupljanju lokalnih i daljinskih podataka iz procesa.
  • VIEW4 obezbedjuje savremenu obradu, arhiviranje i prezentiranje prikupljenih podataka u najzahtevnijim upravljačkim sistemima.
  • VIEW4 omogućuje automatsko i ručno upravljanje procesima, obezbedjujući potrebno pouzdano i sigurno okruženje za njihovu uspešnu realizaciju.
  • VIEW4 predstavlja provereni i ispitani programski paket koji se izvršava na najkvalitetnijim industrijskim računarima.

 

VIEW4 SCADA sistem predstavlja idealan izbor za zadovoljenje vaših potreba u sistemima za nadzor i upravljanje najzahtevnijim procesima.  To i jeste razlog zašto mi zovemo VIEW4 i drugim imenom VIEW4U, koji u engleskom izgovoru zvuči kao: "View for you" ili u našem prevodu "Pogled za vas".  Mi smo spremni za vas!  Da li ste vi spremni za nas?